22 de novembre del 2011

RECURSOS I ESTRATÈGIES TAC

Avui els qui hem portat la classe hem estat nosaltres. Hem compartit els nostres temes treballats en quan als recurssos i estratègies TAC que podem utilitzar a l'aula d'educació infantil com ara els blogs, la pissarra digital o activitats que podem realitzar a classe amb les TIC.

L'exposició del meu grup tractava dels l'utilització didàctica dels blogs. Personalment he après molt amb aquest treball, ja que els blogs són una eina que he après a utilitzar aquest any, doncs sabia de l'existència de blocs i ja havia consultat uns quants, però mai havia aprofundit en les seves utilitats i possibilitats que t'ofereix per treballar a l'aula. Veure de fons el seu funcionament, les propostes didàctiques que podem fer a l'aula, el que ens ofereix ja no només com a aula sinó com a eina per comunicar-nos amb la família i l'equip docent, són aspectes molt útils per la nostre funció de mestres.

A més a més, penso que el fet de compartir les presentacions fa que ens poguem enrriquir tots de tots. Està clar que en una sessió no pots quedar-te amb tots els detalls de totes les sessions però si les tens penjades a un espai comú, en qualsevol moment pots consultar-ho.

Penso que com a futures mestres, són recursos que hem de conèixer i poder aplicar a l'aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada