8 de novembre del 2011

PER A QUE SERVEIX EL GOOGLE APS?

La sessió d'avui ha estat molt pràctica i principalment hem abarcat dos aspectes, la gestió d'un bloc i el treball i utilització del Google Apps. M'ha donat temps de treballar sobretot la segona tasca, ja que per la primera no he tingut temps de realitzar-la avui a l'aula. Espero poder profunditzar més en ella més endevant.


Pel que fa la tasca del Google Apps, m'he adonat de què anava bastant perduda a l'hora de seguir els passos. He après, però, un entorn virtual de treball cooperatiu més quan hem estat fent la història de Nadal. Allà podiem modificar el document diverses persones alhora. Això pot ser molt útil quan treballem en grup o quan volem compartir i modificar algun document amb algu altre. També m'ha cridat l'atenció l'espai Picassa, ja que també és una manera de compartir arxius o imatges, que desconeixia que existia. Havia sentit parlar del Picassa com a programa per modificar imatges, però mai havia utilitzat aquesta eina. Per últim, he après com crear una enquesta amb diferents formats possibles. 

He acabat la classe amb dues sensacions; la primera era agobi, ja que havia de fer les tasques molt ràpid per tal de poder seguir el ritme i el domini d'aquests programes és quelcom que em costa bastant, i l'altre sensació era d'angoixa i frustració per no saber fer les tasques. Quan he arribat a casa, he revisat les tasques i he profunditzat una mica més en elles, adonant-me de la seva utilitat real. 

Realment trobo molt interessants els entorns virtuals per treballar cooperativament, ja que és una eina que ens evita moltes complicacions a l'hora de crear treballs o fer quedades de grup. Espero seguir aprenent més coses a les següents sessions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada