20 d’octubre del 2011

SESSIÓ DIMARTS 18/10/11

A la sessió del dimarts vam estar tractant el tema dels entorns virtuals i mitjans per a l'ensenyament aprenentatge. Vaig recordar conceptes que haviem donat a classes anteriors com la diferència entre les TIC i les TAC, i conceptes com l'e-learning (aprenentatge electrònic) que ja havia vist mencionat a la lectura de "Formar lectores y autores en un mundo digital". 

Vaig aprendre els diferents mitjans digitals d'ensenyament aprenentatge, encara que ja coneixia l'existència d'alguns com ara la pissarra digital o la càmera fotogràfica però mai havia profunditzat en ells. Per exemple desconeixia els diferents tipus de pissarres digitals que existeixen. També varem veure els entorns virtuals que potser és el que ens queda més aprop donat que vivim en una societat totalment digital i l'ús d'internet s'ha convertit en el dia a dia de les persones. M'ha cridat l'atenció la idea de què el fet de que la simple adopció d'entorns virtuals en el procés d'ensenyament aprenentatge, no garanteix la millora de la qualitat de l'ensenyament. 

M'ha sorprès i he après un altre recurs al realitzar l'activitat final a la classe, ja que no havia treballat mai en aquest format.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada