26 d’octubre del 2011

SESSIÓ DIJOUS 20/10/11

A la classe de dijous he après molts aspectes que no coneixia, ja que no acostumo a utilitzar el programa que hem emprat. He après, i pràcticament conegut ja que no l'he utilitzat gairebé mai, el programa del photoshop. Hem analitzat les diferents eines que té el programa per modificar aspectes d'una imatge com ara la lluminositat o la intensitat d'alguns colors. Més tard hem treballat amb el Paint, en el qual hem realitzat un procés guiat per les consignes de l'Àngels per tal d'arribar a analitzar com era possible que les dimensions d'una imatge fossin diferents tractant-se de la mateixa fotografia. 

Bé, la resposta que hem trobat la meva companya i jo ha estat que depenent del tipus d'arxiu en què es guardi la imatge i els atributs que hi apliquis, la dimensió de la imatge varia. D'altre banda, hem pogut veure que si només canviavem els colors o bé les formes d'aquesta, les dimensions eren iguals.   

Ha estat una classe força pràctica que m'ha servit per aprendre nous continguts de programes informàtics i alhora relacionar els continguts que haviem treballat a la sessió anterior amb la posada en pràctica del dijous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada