30 de setembre del 2011

SESSIÓ: DIJOUS 29/09/11

A la sessió d'avui he après bastant contingut teòric vers la imatge i la fotografía. Sens dubte, és quelcom que ens envolta i utilitzem diàriament, però potser no ens parem a pensar en com funciona realment i com s'aconsegueixen els efectes i les diferents visions de les imatges. 

M'ha sorprès bastant la resolució de l'exercici que vam realitzar a la primera sessió, ja que no vam fer cap correctament. Això m'ha fet reflexionar sobre la idea de anar sempre més enllà, fer ús de la imaginació i no quedar-me sempre amb la primera visió que tens de les coses. 

Per altre banda, he après els diferents plans i angles amb els quals podem fer una fotografia, el seu nom i la seva funcionalitat. M'ha estat molt útil poder portar-ho a la pràctica per tal d'indentificar i experimentar amb tot el que s'havia explicat.Per últim, he après i conegut diferents autors que reflexen a les seves fotografies les diferents temàtiques que treballen. 

Ha estat una classe amb força contingut teòric, però m'ha servit per aprofundir en un tema tant quotidià com ho és la fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada