1 de desembre del 2011

CREEM UN JOC INTERACTIU!

La sessió de dijous amb l'Àngels m'ha servit per aprendre un recurs que considero molt útil com a futures mestres d'Educació infantil. Es tracta dels jocs interactius, els quals et permeten treballar qualsevol temàtica i regular la dificultat del què s'està tractant depenent de l'edat i el grup-classe.

És una eina que és fàcil de crear, és un programa fàcil de manipular (PPT) i el resultat és realment fascinant. El fet de poder-ho crear tu t'obre un ventall molt ampli de temàtiques i activitats a realitzar. A més a més, s'incluen necessàriament les TIC  a l'aula, que penso que ha de ser un objectiu ferm a l'hora d'aconseguir unes espectatives. De cara als infants, per fer-ho servir simplement s'ha de fer servir el ratolí i anar fent clics allà on ells creguin convenient.

Nosaltres, concretament, ens vam plantejar crear el  següent:
JOC INTERACTIU DELS TRANSPORTS!

Així doncs, concloent, puc dir que he après un recurs molt útil com a mestra i, que com he dit abans, és una eina que es pot utilitzar en qualsevol moment i en qualsevol aspecte a treballar amb els infants, fet que et dóna un ventall de possibilitats molt gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada