22 de desembre del 2011

ACABEM DE PERFILAR EL BLOC!

Aquesta sessió amb l'Eduard s'ha destinat a resoldre dubtes i fer millores de les tasques 4 i 5. Vam dedicar una o dues sessions a treballar-les però donada la quantitat d'aspectes i punts a treballar no va donar temps de enllestir-ho tot. Així doncs, a la sessió d'avui ho hem acabat de retocar tot. 

Jo personalment ja havia fet una tutoria amb ell per resoldre dubtes, ja que sóc conscient que a classe som molta gent i no pot estar per tothom. Després d'aclarir aquests dubtes amb ell, penso que el resultat ha estat molt positiu ja que he après tant a crear un moodle i afegir documents, activitats, videos, etc., com a crear un bloc i personalitzar-ho a la meva manera. He descobert coses que no sabia abans, des de la simple creació d'aquests dos elements, fins a col·locar gadgets, videos, fotografies, modificar l'estil tant del bloc com del moodle, etc. 

Han estat dues tasques amb les que he après molt però, com en tot aprenentatge, hi ha un procés en què trobes dificultats i les vas superant. Penso que ha estat un aprenentatge molt significatiu.

ESPERO QUE GAUDIU DE LES FESTES DE NADAL!!!! FINS AL 2012!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada