27 d’octubre del 2011

UNA ALTRE UTILITAT DEL PHOTOSHOP...

A la sessió de dijous hem continuat treballant amb el phtoshop. En aquesta ocasió hem treballat la selecció d'un element de la imatge per tal de poder aplicar diverses eines com la lluminositat o els colors. Hem treballat amb una mateixa imatge durant tota la sessió i això m'ha permès veure els resultats de tot el procés més clarament. Durant el procés ens ha anat sorgint alguna dificultat a la meva companya i a mi, però l'hem solucionat a l'instant amb l'ajuda de l'Àngels.

 El photoshop és un programa que sempre he sentit parlar d'ell però mai havia treballat amb profunditat en ell, sempre havia utilitzat altres com el Picassa3, per exemple. He vist algunes diferències i en concret el que hem treballat avui de la selecció d'una imatge no es pot realitzar amb el Picassa2. De cara a treballar amb infants algun aspecte en concret d'un paissatge, fotografia o algun element d'una imatge, penso que és molt útil i interessant. 

No ha estat fàcil fer-lo servir, però espero que amb la pràctica i a mesura que el vagi utilitzant, aniré interioritzant els passos i la funcionalitat de les eines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada